ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25.1

Стара версія Нова версія
п. 4.10. Повернення фінансової допомоги суб’єктом підприємницької діяльності  здійснюється на загальний рахунок Славутицького міського фонду підтримки підприємництва,  відкритий в Держказначействі і надалі використовується Фондом за цільовим призначенням.
 
 
 
 
 
п. 4.11. Відсотки за користування фінансовою допомогою суб’єкт підприємницької діяльності повертає на спеціальний рахунок Славутицького міського фонду підтримки підприємництва, відкритий в Управлінні Державної казначейської служби України у м. Славутич Київської області.
 
  1. Повернення коштів суб’єктами підприємницької діяльності здійснюється відповідно до умов Договору фінансово-кредитної підтримки на рахунок Фонду відкритий в Управлінні Державного казначейства України в м. Славутич, які перераховуються до місцевого бюджету.
 
 
 
  1. Відсотки за користування фінансовою допомогою суб’єкт підприємницької діяльності перераховує згідно до умов Договору фінансово-кредитної підтримки на рахунок Фонду відкритий в Управлінні Державного казначейства України в м. Славутич, які перераховуються до місцевого бюджету.