ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 40

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про внесення змін до складу постійних комісій ради
 
На підставі постанови Славутицької міської виборчої комісії Київської області від 08 липня 2019 року “Про визнання обраним депутатом Славутицької міської ради Київської області наступного за черговістю кандидата в депутати”, керуючись ст.ст. 26, 47, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Взяти до уваги постанову Славутицької міської виборчої комісії Київської області від 08 липня 2019 року “Про визнання обраним депутатом Славутицької міської ради Київської області наступного за черговістю кандидата в депутати ”.
  2. Внести наступні зміни до складу постійних комісій ради, утворених рішенням Славутицької міської ради Київської області від 09.11.2015 № 3-2-VII “Про утворення постійних комісій ради, затвердження їх складу, обрання голів комісій»:
- вивести зі складу комісії ради з питань реалізації Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прав і свобод людини, законності і правопорядку, протидії корупції, регламенту, впровадження в життєдіяльність територіальної громади Статуту і Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, депутатської етики та регуляторної політики Орлова Максима Івановича та  ввести  до складу даної комісії Сердюка Богдана Вадимовича.
Обрати головою комісії: ___________________________________.
Обрати заступником голови комісії: _________________________.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев