ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Зайченко Г.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

11.10.2018

Проголосовано:

12.10.2018 15:39:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11

Текст:




СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради

від 22 грудня  2017 року № 867-35-VІI

«Про міський бюджет м. Славутича на 2018 рік»


 

                     З метою підвищення рівня оперативності управління бюджетними коштами, збереження соціальної інфраструктури та об’єктів комунальної власності міста, розглянувши звернення головних розпорядників бюджетних коштів про виділення додаткових коштів та перерозподілу бюджетних призначень, відповідно до рішення Київської обласної ради від 10.11.2018    №516-23-УІІ   «Про внесення змін до рішення Київської обласної ради від 14.12.2017 № 393-19-VII «Про обласний бюджет Київської області на 2018 рік», керуючись п. 8 ст. 78 Бюджетного кодексу України, п. 23 ч. 1    ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

                  1. Внести наступні зміни та доповнення до рішення Славутицької міської ради від 22 грудня 2017 року № 867-35-VІІ  «Про    міський     бюджет         м.Славутича на 2018 рік»:                     

 

                  1.1. Здійснити перерозподіл бюджетних призначень наступним чином:

 

        1.1.1. Зменшити бюджетні призначення по видатках  загального фонду міського бюджету у сумі   256,0 тис. грн., а саме:

 

- 6020  «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги»

                                                                                                          - 256,0 тис.грн.

 

                 1.1.2. Збільшити бюджетні призначення по видатках загального фонду міського бюджету на суму  241,0  тис. грн., а саме :

 

        - 0160 «Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, об’єднаних територіальних громадах» (Управління фінансів)

                                                                                                                     - 12,1 тис. грн.

                  

                  з них: 

-  2270 «Оплата комунальних послуг та енергоносіїв»       -  12,1 тис. грн.

                 

              - 0160 «Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, об’єднаних територіальних громадах» (Управління соціального захисту населення)                                                     - 27,4 тис. грн.   

                                                                                 

                     з них: 

-  2270 «Оплата комунальних послуг та енергоносіїв»       -  27,4 тис. грн.

 

    -0160 «Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, об’єднаних територіальних громадах» (Управління освіти і науки)                                                                                              - 2,0 тис. грн.  

 

   -1000 «Освіта»                                                                            - 51,8 тис. грн.

 

   - 2020 «Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню»

                                                                                                        - 109,2  тис. грн.

 

    - 5031 «Утримання та навчально-тренувальна робота комунальних дитячо-   юнацьких спортивних шкіл                                                          - 18,5 тис.грн.

 

                     з них: 

-  2270 «Оплата комунальних послуг та енергоносіїв»       -  5,9  тис. грн.

 

- 8230 «Інші заходи громадського порядку та безпеки»            -20,0 тис.грн.                                                                                                                          

       1.1.3. Збільшити бюджетні призначення по видатках спеціального фонду міського бюджету (бюджет розвитку) на суму  15,0 тис. грн., а саме:

 

-1000 « Освіта»                                                                                  - 15,0 тис.грн.

 

з них: 

        - 3000 «Капітальні видатки»                                                    - 15,0 тис. грн.

             

                1.2. Здійснити розподіл  залишку медичної субвенції з державного бюджету у сумі 165,9 тис. грн. збільшивши бюджетні призначення по видатках загального фонду міського бюджету таким чином:   

 - 2020 «Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню»

                                                                                                              - 165,9 тис. грн. 

  

     1.3. Збільшити  доходи спеціального фонду за кодом бюджетної класифікації доходів на суму 5 000,0 тис. грн. таким чином:

 

 

 

-  41052900 “Субвенція з місцевого бюджету на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, бюджетним установам і організаціям та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету»          - 5 000,0 тис. грн.

                                                                  

 

        1.4. Збільшити бюджетні призначення по видатках спеціального фонду міського бюджету на суму 5 000,0 тис. грн. таким чином:

 

 

- 6072 «Погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування за рахунок субвенції з державного бюджету»   - 5000,0 тис. грн.

 



       2. Збільшити передачу коштів із загального фонду міського бюджету до спеціального фонду міського бюджету (бюджет розвитку) на суму 15,0 тис. грн. на здійснення видатків згідно з додатком № 6 до цього рішення.

 

      3.  Абзаци 5,6  п. 1  рішення викласти у новій редакції:

 

     - профіцит  міського  бюджету у сумі 10 836,2 тис. грн., в тому числі загального фонду міського бюджету у сумі 9 582,1 тис. грн. та спеціального фонду міського  бюджету  у сумі 1254,1 тис. грн. згідно з додатком № 2 до цього рішення.

                      

                   - дефіцит міського  бюджету у сумі 17398,5 тис. грн. згідно з додатком №2  до цього рішення, в тому числі:

 

       

 

 

 

                  - загального фонду міського бюджету у сумі 7 807,6 тис. грн. джерелом покриття якого є  вільний залишок коштів міського бюджету у сумі 7 807,6 тис. грн., з них:  з них залишок медичної субвенції з державного бюджету у сумі 165,9 тис. грн.,  залишок   освітньої   субвенції з державного бюджету  у сумі 1 976,1 тис. грн.;

      

  • дефіцит спеціального фонду міського  бюджету у сумі  9 590,9 тис. грн. джерелом покриття якого є:


 

          •  залишок коштів спеціального фонду у сумі 8,8 тис. грн., а саме залишку коштів екологічного податку у сумі 8,8 тис. грн.;

          • передача коштів із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) у сумі  9 582,1  у тому числі:

- 119,138 тис. грн. за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами у 2018 році;

-  573,600 тис. грн. за рахунок коштів субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду;

-  107,820 тис. грн. за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа»;

 

-  671,469 тис. грн. за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5 - 8 пункту 1 статті 10 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", для осіб з інвалідністю I - II групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, визначених пунктами 11- 14 частини другої статті 7 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", та які потребують поліпшення житлових умов;

 

- 340,85024 тис.грн. за рахунок субвенції з місцевого бюджету  на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа  за рахунок відповідної  субвенції з державного бюджету.

 

          

               4. Управлінню фінансів ( Зайченко Г.В.) внести відповідні зміни у додатки 2,3,6 та 7 до вищевказаного рішення міської ради, виклавши їх у новій редакції.

      

                      














Міський голова

 _____________     

№ ___________      

      
                    Ю.К.Фомічев 

 

 

ДОДАТКИ

1 11 додаток №6 до бюджету розвитку від 12.10.2018.pdf Переглянути