ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Костик С.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

31

Дата реєстрації:

10.09.2018

Проголосовано:

10.09.2018 18:29:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 31

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого викупу громадянином Непляхом Є.Ю.


 

Розглянувши клопотання громадянина Непляха Є.Ю. про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого її викупу, яка надана в оренду Непляху Є.Ю. (договір оренди землі від 19.05.2017 № 1-02.12/64.17) для обслуговування та експлуатації підприємства по деревообробці (комплекс з двох цехів, котельні, прохідної, сушарок), розташованого в місті Славутич, вул. Центральна (Будбаза), 10, право власності на об’єкт зареєстроване в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 26.06.2013, враховуючи згоду Непляха Є.Ю. на укладення договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 127, 128, п.2 ст.134, ст. 151 Земельного кодексу України, ст. 9 Закону України «Про оренду землі», п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 3211500000:00:018:0036, за цільовим призначенням 11.03 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій) площею 1,9998 га., для обслуговування та експлуатації підприємства по деревообробці (комплекс з двох цехів, котельні, прохідної, сушарок) в місті Славутич, вул. Центральна (Будбаза), 10, для подальшого продажу громадянину Непляху Євгену Юрійовичу.

2.   Продаж земельної ділянки здійснити за умови:

- використання земельної ділянки за цільовим призначенням із дотриманням вимог Земельного кодексу України;

- надання доступу на земельну ділянку для ремонту та експлуатації міських інженерних мереж у разі виникнення такої необхідності;

- проведення будь-яких будівельних робіт на земельній ділянці після отримання відповідного дозволу згідно норм діючого законодавства.

3.      Громадянину Непляху Є.Ю., з метою укладення договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки, звернутись до відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (Величковська Н.В.).

4.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев