ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

25.11.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13.1
Звіт тимчасової комісії

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЗВІТ
тимчасової контрольної комісії ради з питань перевірки збору та використання коштів на будівництво храму Української православної
церкви м. Славутича
На виконання рішення Славутицької міської ради 252-14-VII від 13.06.2016, розглянувши звернення релігійної громади Свято-Іллінської парафії Київської єпархії Української православної церкви м. Славутича Київської області № 1/06 від 13.06.2016, відповідно до ст. .9, 29 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», керуючись главою 8.5. регламенту Славутицької міської ради, ст. 10, 25, 48, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада створила тимчасову контрольну комісію ради з питань перевірки збору та використання коштів на будівництво храму Української православної церкви м. Славутича.
Склад тимчасової контрольної комісії ради:
Джалалян К.В. - голова комісії; Орлов М.І. - член комісії; Федосенко М.М. — член комісії; Рабчевський С.В. — член комісії; Шуригіна Н.М. — член комісії.
 
 
Завдання тимчасової контрольної комісії ради: перевірка законності надходження та використання коштів на будівництво храму.
За результатами проведеної роботи тимчасова контрольна комісія повідомляє таке.
Релігійна громада Свято-Іллінської парафії Київської єпархії Української православної церкви м. Славутича Київської області здійсняє діяльність щодо будівництва храму згідно з договором доручення від 17 травня 2016 року між Свято-Іллінською парафією (Довіритель) та Чулковою І.В. (Повірений).
До виконання обов'язків Повірений зобов'язаний складати та контролювати календарний та бюджетний план проекту, виконувати підбір підрядних організацій для виконання проектних робіт, виконувати перевірку проектно-кошторисних робіт, здійснювати контроль за виконанням будівельних робіт, здійснювати контроль витрат будматеріалів, здійснювати моніторинг цін на будматеріали та роботи, здійснювати контроль за якістю виконаних будівельних робіт, здійснювати складання актів виконаних робіт, забезпечувати перерахування коштів з контрагентами відповідно до договірних зобов'язань, збирати пожертви від фізичних та юридичних осіб на внутрішнє оздоблення храму та зберігати зібрані кошти, звітувати перед Довірителем про зібрані пожертви, передавати первинну бухгалтерську документацію. Оригінал договору та акт приймання-передавання розрахунків та карток Свято-Іллінської парафії УПЦ від 17.05.2015 був перевірений тимчасовою контрольною КОМІСІЄЮ.
Договором зворотно-фінансової допомоги № 27-08/2015 від 12.09.2015 між ТОВ «Технічний центр Енергія» та Свято-Іллінської парафії Київської єпархії УПЦ встановлена сума позики, яку позичальник зобов'язується використати за цільовим призначенням і повернути у визначений угодою термін. Оригінал договору та акт звірки взаєморозрахунків за січень 2013 - червень 2016 між ТОВ «Технічний центр Енергія» та Свято-Іллінською парафією Київської єпархії УПЦ був перевірений тимчасовою контрольною
• »
комісією.
Перевірена оборотно-сальдова відомість рахунку 746 за період травень 2015 - травень 2016 року, яка містіть інформацію про надходження безготівкової благодійної допомоги на будівництво храму від юридичних осіб.
Перевірені банківські виписки рахунку Свято-Іллінської парафії Київської єпархії УПЦ №26006051412630, відкритому у ПАТ КБ «Приватбанк», м. Дніпро, за період травень 2015 - травень 2016 року.
Висновки:
1.                                Відносини між Свято-Іллінською парафією та підрядними організаціями оформлені відповідними угодами.
2.                                  Надходження                     коштів                              з                 поточних                  рахунків
ДСП «Чорнобильська АЕС» до Свято-Іллінської парафії Київської єпархії Української православної церкви м. Славутича не відбувалось.
3.                                  Аналіз транзакцій рахунків Свято-Іллінської парафії підтверджує
факт здійснення операцій лише на придбання товарів, робіт та послуг. Ознаки нецільового використання коштів відсутні.


4.                                  Здійснення платежів закордон з поточних рахунків Свято-Іллінської парафії Київської єпархії УПЦ м. Славутича не відбувалось
Джалалян К.В. Орлов М.І. Федосенко М.М. Рабчевський С.В. Шуригіна Н.М.
.
Пропозиції та рекомендації:
Визнати, що діяльність Свято-Іллінської парафії Київської єпархії Української православної церкви м. Славутича щодо використання коштів на будівництво храму не має ознак нецільового використання коштів.
Присутні члени комісії:
Голова комісії Член комісії
Член комісії
Член комісії Член комісії