ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Швець Н.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

26.07.2018

Проголосовано:

27.07.2018 09:53:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника  комунального закладу загальної середньої освіти

міста Славутича Київської області



 

З метою упорядкування процедури призначення керівників комунальних закладів загальної середньої освіти, розглянувши звернення управління освіти і науки Славутицької міської ради від 02.07.2018 №01-19/843 про необхідність затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти міста Славутича, відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту»,  Типового Положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 №291, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 квітня 2018 року за №454/31906, керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а  р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти міста Славутича Київської області (додається).

  2.  Визначити  управління освіти і науки Славутицької міської ради  Київської області відповідальним за організацію проведення конкурсів на посади керівників комунальних закладів загальної середньої освіти у порядку визначеному чинним законодавством України та ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом, представниками батьківського самоврядування не пізніше 5 робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.

  3. Уповноважити начальника управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області (Швець Н.П.) приймати рішення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, затверджувати персональний склад конкурсної комісії,  призначати на посаду переможця конкурсу та укладати з ним строковий трудовий договір у порядку і на умовах визначених чинним законодавством України.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Линкевича О.Б.


 








Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 11 - Положення про конкурс директора.pdf Переглянути