ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Костик С.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

35

Дата реєстрації:

21.06.2018

Проголосовано:

22.06.2018 16:16:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 35

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Для врегулювання земельних відносин, заслухавши інформацію начальника служби містобудівного кадастру, земельних ресурсів та відносин УІКБ Славутицької міської ради, керуючись ст.ст. 12, 122, 134, 135, 136 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати дозвіл територіальній громаді м.Славутича в особі Славутицької міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0050 га в районі офісно-адміністративної будівлі по вулиці 77-ї Гвардійської дивізії, 3-а м. Славутича, для проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки під розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності.

Цільове призначення земельної ділянки – 03.10 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

2. Розробка проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки провести відповідно до вимог чинного законодавства. 







Міський голова Ю.К.Фомічев