ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Костик С.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

34

Дата реєстрації:

21.06.2018

Проголосовано:

22.06.2018 16:15:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 34

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення земельної ділянки до Переліку земельних ділянок, що можуть бути продані або передані в оренду

 

З метою забезпечення ефективного використання міського земельного фонду в ринкових умовах та поповнення міського бюджету, керуючись комплексною схемою розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Славути Київської області, затвердженою виконавчим комітетом рішенням Славутицької міської ради від 17.05.2017 № 239, ст.ст. 12, 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести до Переліку земельних ділянок, що можуть бути продані або передані в оренду, затвердженому рішенням Славутицької міської ради від 25.05.2009 № 950-33-V «Про затвердження переліку земельних ділянок, що можуть бути продані або передані в оренду», земельну ділянку орієнтовною площею 0,0050 га в районі офісно-адміністративної будівлі по вулиці 77-ї Гвардійської дивізії, 3-а м. Славутича, для розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності.Цільове призначення земельної ділянки – 03.10 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.). 







Міський голова Ю.К.Фомічев