ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Юрченко Ю.Г.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

11.04.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» у новій редакції та внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб –підприємців та громадських формувань

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» у новій редакції та внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб –підприємців та громадських формувань
 
Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Юрченка Ю.Г. (лист від 28.02.2019 № 375) щодо затвердження Статуту підприємства у новій редакції, на виконання рішення Славутицької міської ради від 15.09.2017 № 711-30-VІІ «Про затвердження переліку комунальних підприємств, що мають суспільну цінність для територіальної громади м. Славутич», з метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства України Статуту комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» та для здійснення необхідних заходів щодо державної реєстрації змін до установчих документів у порядку та строки, визначені чинним законодавством, відповідно до ст. ст. 57, 58, 78 Господарського кодексу України, керуючись п. 30 ч. 10 ст. 26, п. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити Статут комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради у новій редакції, що додається.
  2. Змінити відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб –підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР):
2.1. Змінити назву юридичної особи з комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» на комунальне підприємство «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради.
2.2. Додати до відомостей ЄДР вид діяльності комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради: «управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту (КВЕД 68.32)».
2.3. Виключити Жаболенко Ірину Миколаївну із числа осіб, які мають право вчиняти дії від імені комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради без довіреності, у тому числі підписувати договори, тощо.
2.4. Включити до числа осіб, уповноважених вчиняти дії від імені комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради без довіреності, у тому числі підписувати договори, тощо та подавати документи для державної реєстрації Полтавського Романа Юрійовича та Юрченка Юрія Григоровича.
3. Уповноважити директора комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради Юрченка Юрія Григоровича на підписання установчих документів у порядку, визначеному чинним законодавством України, реєстрацію статуту підприємства в новій редакції і внесення змін до відомостей ЄДР.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та  заступника міського голови Шинкаренка М.Б.
 
 
Міський голова Ю.К.Фомічев
 
 

ДОДАТКИ

1 27 Статут КП-ЖКЦ3 — без грошей.pdf Переглянути