ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Хропата Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

21.06.2018

Проголосовано:

22.06.2018 15:23:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

       Про ініціювання створення  Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація громад місцевої демократії»

 

Розглянувши пропозицію міського голови Фомічева Ю.К. щодо створення Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація громад місцевої демократії» (далі-Асоціація) з метою задоволення та захисту законних соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів, що сприятиме розвитку міст – членів Асоціації, відповідно до Конституції України, Закону України «Про асоціації органів місцевого самоврядування», керуючись ст.ст. 10,25,26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положеннями Європейської хартії місцевого самоврядування, ратифікованої Законом України від 15.07.1997 № 452/97-ВР, представляючи інтереси Славутицької територіальної громади, діючи від її імені та в її інтересах,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Ініціювати створення  Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація громад місцевої демократії».

2.Уповноважити Славутицького міського голову Фомічева Юрія Кириловича представляти інтереси Славутицької міської ради та її виконавчого комітету на Установчих зборах Асоціації та бути її повноважним представником.

3. Уповноважити секретаря міської ради Борисова Володимира Володимировича та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка Віктора Васильовича брати участь у вирішенні питань, пов’язаних з діяльністю Асоціації на загальних зборах уповноважених представників членів Асоціації або у складі її органів управління в порядку, визначеному Статутом Асоціації  та у всіх зборах, що проводяться Асоціацією.

4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти постійну комісію  ради з питань правопорядку та законності (Орлов М.І.).

 







Міський голова Ю.К.Фомічев