ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Борисов В.В

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

25.05.2018

Проголосовано:

25.05.2018 15:30:58

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про заборону продажу пива  (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання  на території міста Славутича Київської області


 

З метою забезпечення прав та законних інтересів громадян, а також реалізації у місті Славутичі державної політики щодо попередження вживання серед населення алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв і пива, визнання здоров'я людини найвищою соціальною цінністю та врегулювання правових відносин суб'єктів господарювання, відповідно до Конституції України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, Законів України "Про благоустрій населених пунктів", "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", постанови Кабінету міністрів України від 30 липня 1996 року N 854 "Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями", та керуючись ст.ст. 10, 25, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Встановити заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання, крім закладів ресторанного господарства (кафе, бари, заклади громадського харчування, ресторани тощо) з 23:00 до 07:00 години, в межах території міста Славутича Київської області.

2. Суб'єктам господарювання, що здійснюють свою діяльність на території міста  Славутича, інформувати покупців про прийняття Славутицькою міською радою цього рішення.

3. Відділу розвитку підприємництва, залучення інвестицій та регуляторної політики виконавчого комітету Славутицької міської ради (Щербина Т.Л.) довести вимоги цього рішення до відома всіх суб'єктів господарювання на території м. Славутича, які підпадають під його дію, а також здійснювати контроль за його виконанням.

4. Славутицькому відділенню поліції Броварського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області активізувати роботу щодо посилення контролю за порушенням вимог статей 156, 178, 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

5. Контролюючим органам, в сфері регулювання діяльності суб’єктів господарювання, вживати всі передбачені законодавством України заходи до суб'єктів господарювання м. Славутича, які порушують, встановлену цим рішенням, заборону продажу  пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, в тому числі шляхом звернення до органів ліцензування з рекомендацією щодо позбавлення суб'єкта господарювання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

6. Виконавчому комітету Славутицької міської ради  звернутись до органу, що здійснює видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, з метою забезпечення проведення перевірок суб'єктів господарювання в м. Славутичі щодо виявлення порушень  виконання вимог цього рішення.

7. Відділу інформації та зв’язків із громадськістю виконавчого комітету Славутицької міської ради (Бойко Т.О.) оприлюднити це рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Славутицької міської громади.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань правопорядку та законності (Орлов М.І.) та першого заступника міського голови Шевченка В.В.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев