ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шуригіна Н.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

10

Дата реєстрації:

25.05.2018

Проголосовано:

25.05.2018 15:15:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

       Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради Київської області від 21.04.2017 №580-26-VII «Про створення комунального  закладу охорони здоров'я  «Спеціалізована медико-санітарна частина» Славутицької міської ради»

 

Керуючись ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Внести зміни до рішення Славутицької міської ради Київської області від 21.04.2017 №580-26-VII «Комунальний заклад охорони здоров'я  «Спеціалізована медико-санітарна частина» Славутицької міської ради», змінивши по тексту рішення назву «Комунальний  заклад охорони здоров'я  «Спеціалізована медико-санітарна частина» Славутицької міської ради» на назву «Комунальне некомерційне підприємство  «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради.

2.  Затвердити Статут комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради у новій реакції (додається).

3.  Головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради (Москаленко О.І.) подати до відділу державної реєстрації управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради документи для державної реєстрації внесення змін до відомостей про юридичну особу, що міститься у єдиному держаному реєстрі в установленому чинним законодавством порядку.

4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Лінкевича О.Б., постійну комісію Славутицької міської ради з питань освіти, культури та охорони здоров’я (Шуригіна Н.М.). та постійну комісію Славутицької міської ради з питань правопорядку та законності (Орлов М.І.).

 







Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 10 Статут СМЛ.pdf Переглянути