ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про затвердження  міської  Програми  забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у місті Славутич на 2019-2020 роки
 
З метою належного забезпечення житлових умов учасників АТО та членів їх сімей, створення їм сприятливого суспільного середовища, відповідно до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", Житлового кодексу  та відповідно до ст.25, п.22 ч.1 ст.26 та ст.59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
  1. Затвердити міську Програму забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у місті Славутич на 2019-2020 роки  (додається).
  2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників міського бюджету на відповідний рік за поданням відповідного головного розпорядника коштів, врахувати видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики (Джалалян К.В.) та заступника міського голови Линкевича О.Б.
 
 
Міський голова
 
Ю.К. Фомічев