ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Болдирєва А.Д.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

7

Дата реєстрації:

25.05.2018

Проголосовано:

25.05.2018 14:47:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 7

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання дозволу комунальному підприємству «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок


 

          Розглянувши звернення комунального підприємства “Славутич-Водоканал” Славутицької міської ради щодо надання дозволу на отримання кредитного ліміту для забезпечення суб’єктом господарювання своєчасного проведення розрахунків за енергоресурси, матеріали та виплату заробітної плати, керуючись ст. 25, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

  В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати дозвіл КП “Славутич-Водоканал” (код ЄДРПОУ 40972700) на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок від ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (код ЄДРПОУ 14360570) на наступних умовах:

1.1. сума кредиту: загальний кредитний ліміт не може перевищувати                500 000,00 (п’ятсот тисяч) гривень 00 копійок.

1.2. зміна суми кредиту: може змінюватися протягом дії кредитного договору в межах погодженого вище загального кредитного ліміту без додаткових погоджень та без підписання додаткових угод до кредитного договору;

1.3. відсоткова ставка за користування кредитом: за час фактичного користування кредитним лімітом банку сплачуються відсотки в розмірі 21 % (двадцять один відсоток) річних, відсотки у разі непогашення кредиту упродовж 30 днів з дати початку безперервного періоду, починаючи з 31-го дня після дати закінчення періоду, у котрому дебетове сальдо підлягало обнуленню (з моменту виникнення простроченої заборгованості): 42 % (сорок два відсотки) річних;

1.4. комісія за користування кредитним лімітом (сплата щомісячно 1-го числа) від суми максимального сальдо кредиту, що існував на кінець банківського дня у будь-який з днів за попередній місяць — 0,5%.

2. Уповноважити директора КП «Славутич-Водоканал» Джалаляна К.В. на укладання та підписання з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» документів, пов’язаних з отриманням кредитного ліміту.

3. КП «Славутич-Водоканал» (Джалалян К.В.) здійснювати погашення та обслуговування кредиту за рахунок господарської діяльності суб’єкта господарювання.

4. Контроль за цільовим використанням коштів покласти на бюджетну комісію ради (Федосенко М.М.) та заступника міського голови                Шинкаренка М.Б.

 







Міський голова Ю.К. Фомічев