ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковська Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

45

Дата реєстрації:

23.04.2018

Проголосовано:

03.05.2018 18:44:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 45

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 23.02.2018

№ 950-38-VII «Про затвердження акту приймання-передачі обладнання

міської інформаційної мережі»

 

Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Славутич-Електромережі» Славутицької міської ради Гавриліна Д.В. від 02.04.2018 № 29 про внесення змін до рішення Славутицької міської ради, враховуючи висновок комісії з прийняття у комунальну власність обладнання міської інформаційної мережі про розгляд акту приймання-передачі основних засобів, акту технічного/функціонального огляду працездатності обладнання та мережі,   керуючись ст. 17, ч. 1 ст. 59, ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

          1.   Внести зміни до рішення Славутицької міської ради від 23.02.2018        № 950-38-VII «Про затвердження акту приймання-передачі обладнання міської інформаційної мережі» шляхом викладення пункту 2 вказаного рішення міської ради у такій редакції:

«2. Визначити комунальне підприємство «Славутич-Електромережі» Славутицької міської ради балансоутримувачем обладнання міської інформаційної мережі та інших матеріальних цінностей, що передаються за вказаним актом».

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію  ради з питань молоді, фізичної культури, спорту та туризму, засобів масової інформації (ЗМІ), інформаційних технологій, електронного врядування, електронної демократії, системи менеджменту якості (ISO 9001), зв'язків з громадськими організаціями, об'єднаннями (Удовиченко О.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 

 







Міський голова Ю.К. Фомічев