ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Величковський І.І.

Дата:

24.11.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24
Про План діяльності Славутицької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Про План діяльності Славутицької міської ради з підготовки
проектів регуляторних актів на 2017 рік
 
Відповідно до ст. 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», п. 7 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.   Затвердити План діяльності Славутицької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік (додається).
2.   Розробникам проектів регуляторних актів:
2.1.  Забезпечити підготовку проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності та відстеження їх результативності відповідно до вимог чинного законодавства, Положення про порядок підготовки та прийняття регуляторних актів, що належать до компетенції Славутицької міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 04.11.2005 № 790-49-ІV, та згідно з Планом діяльності Славутицької міської ради з підготовки регуляторних актів на 2017 рік.
2.2.  На підставі звіту про відстеження результативності діючого регуляторного акту, у разі необхідності внесення змін та доповнень, подавати пропозиції про перегляд регуляторного акту.
3. Відділу з питань тарифів, регуляторної політики та енергоефективності управління економіки та соціального розвитку міста оприлюднити План діяльності Славутицької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік у спосіб визначений п. 1 ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань правопорядку та законності (Орлов М.І.) та першого заступника міського голови Шевченка В.В.  
 
 
Міський голова Ю.К. Фомічев

___________________
№ ________________