ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Борисов В.В

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

23.04.2018

Проголосовано:

03.05.2018 10:33:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про  звернення до Міністра екології та природних ресурсів і

Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження

 

Заслухавши інформацію стосовно листа в.о директора ДСП «ЦППРВ» Бургомістренка А.А. щодо передачі з балансу ДСП «Чорнобильська АЕС» на баланс ДСП «ЦППРВ» заводів з переробки твердих та рідких радіоактивних відходів та заводу з виробництва контейнерів, керуючись ст.ст. 10, 25, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положеннями Європейської хартії місцевого самоврядування, представляючи інтереси Славутицької територіальної громади, діючи від її імені та в інтересах,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Вважати  зазначену позицію керівництва ДСП «ЦППРВ» щодо передачі з балансу ДСП «Чорнобильська АЕС» на баланс ДСП «ЦППРВ»  заводів з переробки твердих та рідких радіоактивних відходів та заводу з виробництва контейнерів неприпустимою та такою, що не враховує інтереси колективу Чорнобильської АЕС та жителів міста Славутич.

2. Звернутись до Міністра екології та природних ресурсів Семерака О.М. і Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження Петрука В.В. з висловленням незгоди з пропозицією ДСП «ЦПРВ» по передачі з балансу ДСП «Чорнобильська АЕС» на баланс ДСП «ЦППРВ» заводів з переробки твердих та рідких радіоактивних відходів та заводу з виробництва контейнерів.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев