ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Величковський І.І.

Дата:

24.11.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про передачу функцій з надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення новоствореному комунальному підприємству «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради.

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про передачу функцій з надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення новоствореному комунальному підприємству «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради
 
На виконання рішення Славутицької міської ради від 08.07.2016 № 278-15-VIІ «Про створення комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради та затвердження його Статуту», відповідно до ст.ст. 57, 58, 78 Господарського кодексу України, ст. 87 Цивільного кодексу України та керуючись   п. 30 ч. 1 ст. 26, п. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Передати функції комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» по наданню послуг з централізованого водопостачання та водовідведення новоствореному суб'єкту господарювання комунальному підприємству «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради, що провадить господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення, в тому числі:
- видобування питних підземних вод для господарсько-побутових та виробничих потреб;
- використання водних ресурсів для задоволення господарсько-побутових, виробничих, житлово-комунальних потреб, передача води абонентам підприємства;
- забір, очищення та постачання холодної води;
- експлуатація родовища підземних вод, водопровідних мереж, водозабірних, каналізаційних, очисних та інших споруд;
- використання надр (підйом води)».
2. Визнати комунальне підприємство «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради виконавцем послуг з централізованого водопостачання та водовідведення для всіх категорій споживачів міста Славутича з моменту отримання ним, як новоствореним суб’єктом господарювання необхідних дозвільних документів та затвердження тарифів.
3. Створити Комісію з приймання-передачі основних засобів, які безоплатно передаються новоствореному комунальному підприємству «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства» Славутицької міської ради та затвердити її персональний склад (додається).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та першого заступника міського голови Шевченка В.В.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев

___________________
№ _________________