ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковський І.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

22.03.2018

Проголосовано:

23.03.2018 17:34:05

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12

Текст:




СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про Програму заміни, модернізації, капітального ремонту та диспетчеризації ліфтів житлового фонду м. Славутича

на 2018 рік

 

З метою збереження та надійності функціонування об’єктів житлового фонду комунальної власності, гарантованого та безперервного надання житлово-комунальних послуг належної якості населенню, відповідно до п. 21 ст. 91 Бюджетного кодексу України, на підставі Закону України «Про житлово-комунальні послуги», наказів Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 17.05.2003 № 76 «Про затвердження Правил утримання будинків та прибудинкових територій» та Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 01.09.2008 № 190 «Про затвердження Правил будови і безпечної експлуатації ліфтів», керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити Програму заміни, модернізації, капітального ремонту та диспетчеризації ліфтів житлового фонду м. Славутича на 2018 рік згідно з додатком (далі – Програма).


2.Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників місцевого бюджету на відповідний фінансовий рік передбачити в установленому порядку кошти на реалізацію заходів Програми та враховувати за поданням головних розпорядників коштів видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

3.Комунальному підприємству «Житлово-комунальний центр» (Жаболенко І.М.) забезпечити реалізацію заходів і завдань Програми та щоквартальне подання узагальненої інформації про стан її виконання до виконавчого комітету Славутицької міської ради.

4.Виконавчому комітету Славутицької міської ради звернутись до Київської обласної державної адміністрації щодо включення до відповідних обласної та державної програм заходів з заміни, модернізації, капітального ремонту та диспетчеризації ліфтів житлового фонду м. Славутича на умовах співфінансування.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та на заступника міського голови Шинкаренка М.Б.

 

 







Міський голова Ю. К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 12 Програма по ліфтам 2018.pdf Переглянути