ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.12.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
Про затвердження Програми благоустрою міста Славутич на 2019 рік

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Про затвердження Програми благоустрою міста Славутич

на 2019 рік

 
 
 

         З сприяння розвитку житлово-комунального господарства міста, забезпечення належного інженерно-технічного стану міських доріг і тротуарів та безпеки руху ними, утримання загальноміських територій, керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 

          1. Затвердити Програму благоустрою міста Славутич на 2019 рік (далі Програма), що додається.

         2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г. В.) під час формування показників місцевого бюджету на 2019 рік передбачати в установленому порядку кошти на реалізацію заходів Програми та врахувати за поданням головних розпорядників коштів видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.
         3. Комунальним підприємствам «Управління житлово-комунального господарства» (Кучинський В.О.), «Житлово-комунальний центр» (Полтавський Р.Ю.), «Славутич - Електромережі» (Гаврилін Д.В.), «Дорожньо-експлуатаційне управління» (Шершень С.Л.) забезпечити реалізацію заходів і завдань Програми, щоквартальне подання узагальненої інформації про стан її виконання до виконавчого комітету Славутицької міської ради.
         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврілін Д.В.), постійну бюджетну комісію ради (Джалалян К.В.) та першого заступника міського голови Шевченка В.В.

 
 
Міський голова
 
Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 11 Програма благоустрою на 2019 рік.pdf Переглянути