ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковський І.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

6

Дата реєстрації:

22.03.2018

Проголосовано:

23.03.2018 16:22:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 6

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про незастосування процедури банкрутства

до комунального підприємства

«Управління житлово-комунального господарства»

 

З метою захисту від банкрутства комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства», яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Славутич, керуючись ст.ст. 5, 85 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»,                      ст.ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Не застосовувати до комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства», що належить до комунальної власності територіальної громади міста Славутич (код ЄДРПОУ 31476318), як такого, що має суспільну цінність для міста Славутич, передбачені Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»  процедури та надати гарантії щодо задоволення всіх вимог кредиторів за грошовими зобов’язаннями комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства».  

  2. Звернутися до Господарського суду Київської області з клопотанням про незастосування до комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» передбачених Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» процедур та закриття провадження у справі № 911/378/17 про банкрутство комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства», яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Славутич (код ЄДРПОУ 31476318), відповідно до ст. 85 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та на заступника міського голови Шинкаренка М.Б.


 








Міський голова Ю.К.Фомічев