ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Швець Н.П.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.12.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 7
Про затвердження Програми розвитку системи освіти міста Славутича на 2019-2021 роки

 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Про затвердження Програми розвитку системи
освіти міста Славутича на 2019-2021 роки
 
З метою забезпечення соціального захисту учасників навчально-виховного процесу, формування оптимальної мережі навчальних закладів і створення належних умов для розвитку доступної та якісної освіти міста, відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту» «Про професійно-технічну освіту», «Про охорону дитинства», «Про оздоровлення та відпочинок дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», керуючись п.30 ч.1 ст.26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити Програму розвитку системи освіти міста Славутича на 2019 - 2021 роки (далі – Програма), що додається.
  2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) при формуванні показників міського бюджету на відповідний рік враховувати за поданням головного розпорядника коштів видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Линкевича О.Б.  та постійну комісію  Славутицької міської ради з питань освіти, культури та охорони здоров’я (Шуригіна Н.М.).
 
 
 
 
Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 7 програма розвитку освіти.pdf Переглянути