ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Болдирєва А.Д.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.12.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6
Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища на 2019 рік

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища на 2019 рік
 
 
Розглянувши проект Програми охорони навколишнього природного середовища на 2019 рік, поданий комунальним підприємством «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради, розроблений на підставі вимог природоохоронного законодавства України та з метою забезпечення охорони навколишнього природного середовища м.Славутича, відповідно до Бюджетного кодексу України, п.п. 1, 6 п. 1 ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 24.06.2004 № 1875-IV, керуючись п. «д» ч. 1 ст. 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», п. 22 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
 

         1. Затвердити Програму охорони навколишнього природного середовища на 2019 рік (далі - Програма), що додається.

         2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників місцевого бюджету на відповідний рік передбачити в установленому порядку кошти на реалізацію заходів Програми та враховувати, за поданням головних розпорядників коштів, видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.
         3. Комунальному підприємству «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради (Джалалян К.В.) забезпечити реалізацію заходів і завдань Програми та подання за результатами року узагальненої інформації про стан її виконання на розгляд міської ради через відділ з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження виконавчого комітету Славутицької міської ради.
        
 
         4.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та на заступника міського голови Шинкаренка М.Б.
 
 
Міський голова Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 6 Охорона навк середовища 2019 ЗМІНЕНА.pdf Переглянути