ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковська Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

22.02.2018

Проголосовано:

23.02.2018 12:50:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання дозволу комунальному підприємству «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради



на списання майна комунальної власності


 

Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради          Старовойтової А.О. від 27.12.2017 № 1-11/598 про списання з балансу підприємства майна комунальної власності у зв’язку із відсутністю будь-якої документації, незадовільним технічним станом та неможливістю використання в діяльності підприємства, економічною недоцільністю проведення капітального ремонту, з урахуванням актів обстеження технічного стану, відповідно до рішення Славутицької міської ради від 18.05.2012 № 647-18-VI «Про втрату чинності інструкції про порядок списання матеріальних цінностей з балансу комунальних підприємств, установ та організацій», керуючись ч. 1  ст. 59, ч. 5   ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради на списання з балансу підприємства майна комунальної власності, відповідно до переліку (додається).

           2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на  директора комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Старовойтову А.О.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 







Міський голова Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 14 Списання майданчиків АРР Будбаза після комісій.pdf Переглянути