ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковський І.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

22.02.2018

Проголосовано:

23.02.2018 12:34:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до Програми відшкодування частини суми кредиту, залученого фізичними особами, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, управителями багатоквартирних будинків та суб’єктами господарювання, що уклали енергосервісні договори на впровадження енергозберігаючих заходів на 2016 – 2018 роки, затвердженої в новій редакції рішенням Славутицької міської ради

від 19.05.2017 №  609-27-VII

З метою сприяння залучення коштів мешканців одноквартирних та багатоквартирних житлових будинків для проведення енергоефективних заходів, в рамках співпраці у сфері енергоефективності житлових будинків, реалізації Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2020 роки та на виконання міської «Програми відшкодування частини суми кредиту, залученого фізичними особами, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (далі – ОСББ), управителями багатоквартирних будинків та суб’єктами господарювання, що уклали енергосервісні договори на впровадження енергозберігаючих заходів на 2016-2018 роки», керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до Програми відшкодування частини суми кредиту, залученого фізичними особами, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (далі – ОСББ), управителями багатоквартирних будинків та суб’єктами господарювання, що уклали енергосервісні договори на впровадження енергозберігаючих заходів на 2016-2018 роки (далі – Програма), затвердженої в новій редакції рішенням Славутицької міської ради від 19.05.2017 № 609-27-VII:

- затвердивши Паспорт Програми в новій редакції згідно з додатком 1;

- затвердивши таблицю розділу 7 «Ресурсне забезпечення Програми» «Джерела фінансування» в новій редакції згідно з додатком 2.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та на заступника міського голови Шинкаренка М.Б.

 







Міський голова Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 3 Ріш про внес.pdf Переглянути