ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Борисов В.В

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

22.02.2018

Проголосовано:

23.02.2018 12:33:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про підтримку звернення депутатів Фастівської міської ради до

обласних рад, міських рад міст обласного значення, Народних депутатів України щодо приєднання до ініціативи по проведенню

Всеукраїнського заходу «Естафета єднання»

з нагоди 100-річчя проголошення Соборності України

 

Відповідно до ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламенту Славутицької міської ради, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії міської ради з питань реалізації Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прав і свобод людини, законності і правопорядку, протидії корупції, регламенту, впровадження в життєдіяльність територіальної громади Статуту і Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, депутатської етики та регуляторної політики,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Підтримати звернення депутатів Фастівської міської ради до обласних рад, міських рад міст обласного значення, Народних депутатів України щодо приєднання до ініціативи по проведенню Всеукраїнського заходу «Естафета єднання» з нагоди 100-річчя проголошення Соборності України.

  2. Долучитися до проведення Всеукраїнського заходу «Естафета єднання» та організувати в грудні 2018 – січні 2019 року заходи з нагоди відзначення 100-річчя проголошення України.

  3. Звернутися до Президента України з пропозицією щодо підтримки Всеукраїнського заходу «Естафета єднання» (додається).

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань реалізації Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прав і свобод людини, законності і правопорядку, протидії корупції, регламенту, впровадження в життєдіяльність територіальної громади Статуту і Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, депутатської етики та регуляторної політики, і на міського голову.


 








Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 2 Фастів Естафета єднання_QR.pdf Переглянути