ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковська Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

02.02.2018

Проголосовано:

02.02.2018 12:34:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до рішення Славутицької міської

ради від 15.12.2004 № 550-41-IV "Про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади  міста Славутича"

 

Беручи до уваги положення Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 № 786 (зі змінами та доповненнями), з метою ефективного використання майна комунальної власності територіальної громади м. Славутича, забезпечення належного рівня медичних послуг, що надаються комунальними закладами охорони здоров’я,  керуючись ч.1 ст.59, ч.1, ч.5 ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

         1. Внести до рішення Славутицької міської ради від 15.12.2004                                    № 550-41-IV "Про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади  міста Славутича" такі зміни:

 

           І. п. 21 розділу 6 «Орендні ставки за використання нерухомого майна»  Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Славутича словосполучення «державних закладів охорони здоров'я, що частково фінансуються з державного бюджету, та закладів охорони здоров'я, що фінансуються з місцевого бюджету» виключити.

           ІІ. В Переліку підприємств, установ та організацій, яким установлена пільгова орендна плата в розмірі 1 (одна) гривна в рік (без урахування податку), в тому числі і за місця загального користування:

- словосполучення «Бюджетні  організації,  які  утримуються за рахунок державного бюджету» замінити словосполученням «Бюджетні  організації,  які  утримуються за рахунок державного та (або) місцевого бюджету»

- словосполучення «Амбулаторії сімейної медицини державного закладу СМСЧ-5 МОЗ України» замінити словосполученням «Державні та комунальні заклади охорони здоров’я».

           2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.), на комісію ради з питань науки, освіти, культури, охорони здоров’я, медичного обслуговування, програми ВООЗ «Здорові міста», соціального захисту населення, екології (Шуригіна Н.М.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 

 







Міський голова Ю.К. Фомічев