ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковський І.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

26

Дата реєстрації:

26.01.2018

Проголосовано:

02.02.2018 11:04:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 26

Текст:



          СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про погодження заяви про наміри товариства з обмеженою відповідальністю «Українські базальтові технології» щодо здійснення нового будівництва (розширення, реконструкції, технічного переоснащення об’єкту, модернізації, впровадження нової технології та інше) за адресою: Київська область, м.Славутич, вул. Центральна, 4  (Будбаза)

 

Розглянувши лист-звернення від 22.01.2018 № 01 ТОВ «Українські базальтові технології» щодо погодження заяви про наміри здійснення нового будівництва (розширення, реконструкції, технічного переоснащення об’єкту, модернізації, впровадження нової технології та інше) за адресою: Київська область, м.Славутич, вул. Центральна, 4  (Будбаза), відповідно до ст. 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища»,  постанови Кабінету Міністрів України від 28.08.2013 № 808 «Про затвердження переліку видів діяльності та об’єктів, що становлять підвищену екологічну небезпеку», Державних будівельних норм ДБН А2.2.-1-2003 «Склад і зміст матеріалів оцінки впливу на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд. Основні положення проектування», керуючись ст.ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Погодити ТОВ «Українські базальтові технології» заяву про наміри здійснення нового будівництва (розширення, реконструкції, технічного переоснащення об’єкту, модернізації, впровадження нової технології та інше) за адресою: Київська область, м.Славутич, вул. Центральна, 4  (Будбаза) (додається).

  2. ТОВ «Українські базальтові технології» завчасно повідомити виконавчий комітет Славутицької міської ради про початок громадського обговорення планованої діяльності.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.) та на першого заступника міського голови Шевченка В.В.


 

Міський голова                                                                                  Ю.К. Фомічев