ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Хропата Н.В.


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

20.10.2016

Проголосовано:

21.10.2016 16:29:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про реорганізацію міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Славутицької міської ради  шляхом перетворення у комунальний заклад «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради Київської області

 

         У зв’язку зі скасуванням статусу державного службовця працівників центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з прийняттям Закону України «Про державну службу» в новій редакції,  відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 573 «Про затвердження Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», від 22.07.2016 № 462 «Питання оплати праці працівників центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», наказів Міністерства соціальної політики України від 18.05.2015 № 526 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», від 29.06.2016 № 709 «Про затвердження Типових структур і штатів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», враховуючи рішення виконавчого комітету Славутицької міської ради від 06.10.2016 № 435 «Про погодження внесення змін до структури та чисельності виконавчих органів Славутицької міської ради», згідно зі ст.ст. 57, 58, 78 Господарського кодексу України, ст. 87 Цивільного кодексу України та керуючись пп. 5,6  ч. 1  ст. 26, п.6 ч.4 ст.42, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

         1. Реорганізувати  міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Славутицької міської ради шляхом перетворення у комунальний заклад «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради Київської області.

            2. Створити комісію з реорганізації міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Славутицької міської ради  (комісія з реорганізації) у складі, згідно з додатком 1.

            2.1 Комісії з реорганізації (Божок А.І.) до 31.12.2016 забезпечити здійснення необхідних заходів, пов’язаних з реорганізацією міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Славутицької міської ради, у встановленому чинним законодавством порядку.

             2.2. Встановити строк заявлення кредиторських вимог 2 місяці, згідно чинного законодавства України.

 

    3. Комунальний заклад «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради Київської області вважати правонаступником прав та обов’язків міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Славутицької міської ради.

     4. Визначити загальну чисельність працівників комунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради Київської області у кількості 7 (сім) штатних одиниць.

     5. Затвердити Положення комунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради Київської області, згідно з додатком 2.

     6. Виконавчому комітету Славутицької міської ради:

  • здійснити відповідні організаційно-правові заходи, пов’язані із реорганізацією,державною реєстрацією комунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради Київської області;

  • забезпечити прийняття вичерпних заходів по працевлаштуванню працівників структурного підрозділу виконавчого комітету Славутицької міської ради, що реорганізується, докомунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради Київської області;

  • здійснити передачу бюджетних призначень на 2016 рік, відповідно до вимог Бюджетного кодексу України.


             7. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) включити за поданням головного розпорядника коштів видатки на утримання  комунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради Київської області до пропозицій проекту міського бюджету на 2017 та відповідні роки.

    8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань освіти, культури та охорони здоров’я (Шуригіна Н.М.) та заступника міського голови Линкевича О.Б.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев