ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шинкаренко М.Б.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20

Дата реєстрації:

26.01.2018

Проголосовано:

29.01.2018 18:47:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу – будівлі дитячого будинку «Центр захисту дітей» Славутицької міької ради Київської області

 

Розглянувши клопотання управління освіти і науки Славутицької міської ради від 10.01.2018 № 01-19/30 про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу – будівлі дитячого будинку «Центр захисту дітей» Славутицької міької ради Київської області, відповідно до ч.2 ст.5, ч.2 ст.6 Закону України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», враховуючи рішення виконавчого комітету Славутицької міської ради  від 08 червня 2017 року № 322 «Про визначення об’єктів енергосервісу, затвердження базових рівнів споживання паливно-енергетичних ресурсів та житлово-комунальних послуг», керуючись ст.ст.25,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити істотні умови енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу – будівлі дитячого будинку «Центр захисту дітей» Славутицької міької ради Київської області згідно з додатком.


 


  1. Управлінню освіти і науки Славутицької міської ради (Швець Н.П.) у порядку, визначеному чинним законодавством України:

    1. Забезпечити укладання енергосервісного договору із зазначенням істотних умов, затверджених цим рішенням та визначених Законом України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації».

    2. При складанні та поданні бюджетних запитів на відповідні бюджетні періоди протягом терміну дії енергосервісного договору враховувати потребу у видатках на оплату енергосервісу з урахуванням показників скорочення споживання теплової енергії, визначених істотними умовами договору, та фіксованих відсотків сум скорочення витрат на оплату теплової енергії, згідно з умовами енергосервісного договору, що укладатиметься відповідно до цього рішення.




 


  1. Здійснити інші організаційно-правові дії, необхідні для укладення та належного виконання умов енергосервісного договору.


 


  1. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) при формуванні проекту бюджету  м. Славутича на відповідні бюджетні періоди або змін до них протягом строку дії енергосервісного договору передбачати кошти на оплату енергосервісу у встановленому законодавством порядку.


 


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Шинкаренка М.Б. та комісію з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності,  реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.).


 

 

 







Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 20 енергосервіс ДБ-1.pdf Переглянути