ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ворона С.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

26.01.2018

Проголосовано:

29.01.2018 17:31:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про визначення балансоутримувача ввіднорозподільчих щитків для тимчасового підключення споживачів в загальноміському центрі міста Славутича в районі торгівельного центру «Мінськ»

 

Заслухавши інформацію начальника управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Ворони С.М. про визначення балансоутримувача ввіднорозподільчих щитків для тимчасового підключення споживачів в загальноміському центрі міста Славутича в районі торгівельного центру «Мінськ», враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України № 406 від 07.06.2017 «Про затвердження переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію», керуючись ст. 17, ст. 25, ч.1 ст. 59,  ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Визначити балансоутримувачем ввіднорозподільчих щитків для тимчасового підключення споживачів в загальноміському центрі міста Славутича в районі торгівельного центру «Мінськ» комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

  2. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (Ворона С.М.) передати на баланс комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради фактичні витрати, понесені на капітальний ремонт електричних мереж Центральної площі (монтаж та живлення ввіднорозподільчих щитків для тимчасового підключення споживачів) у м. Славутич вартістю 151,596 тисяч гривень (131,299 тис. грн. – роботи, 17,764 тис. грн. – проектно-кошторисна документація, 0,49 тис. грн. – авторський нагляд, 2,043 тис. грн. – технічний нагляд).

  3. Комунальному підприємству «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради (Старовойтова А.О.) забезпечити вжиття заходів, пов’язаних з прийняттям на баланс вказаного майна у порядку, визначеному чинним законодавством України.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.


 

 







Міський голова Ю.К. Фомічев