ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ворона С.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

26.01.2018

Проголосовано:

29.01.2018 17:15:48

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про визначення балансоутримувача новозбудованого баскетбольного майданчика

 

Заслухавши інформацію начальника управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Ворони С.М. про визначення балансоутримувача новозбудованого баскетбольного майданчика в      загальноміському центрі в районі об’єкту «Футбольне поле спортядра» за адресою: Київська область, м. Славутич та з метою ефективної експлуатації об’єкту інфраструктури міста, враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України № 406 від 07.06.2017 «Про затвердження переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію», керуючись ст. 17, ст. 25, ч.1 ст. 59,  ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Визначити балансоутримувачем новозбудованого баскетбольного майданчика в загальноміському центрі в районі об’єкту «Футбольне поле спортядра» за адресою: Київська область, м. Славутич комунальне підприємство «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради.

  2. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (Ворона С.М.) передати на баланс комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради фактичні витрати, понесені на будівництво баскетбольного майданчика в загальноміському центрі в районі об’єкту «Футбольне поле спортядра» за адресою: Київська область, м. Славутич вартістю 1179,381 тисяч гривень (1128,083 тис. грн. – роботи, 3,7 тис. грн. – авторський нагляд, 16,0 тис. грн. – технічний нагляд, 31,598 тис. грн. – вартість розроблення проектно-кошторисної документації).

  3. Комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради (Філіппов С.В.) забезпечити вжиття заходів, пов’язаних з прийняттям на баланс вказаного майна у порядку, визначеному чинним законодавством України.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.


 

 

 







Міський голова Ю.К. Фомічев